A novai plébánia hivatalos honlapja

Őrizzük meg a hagyományainkat, mert aki a múltját elveszti, annak jövője sem lesz - fogalmazott Kovács Gyula erdész, a 2009-es esztendő zalai embere a novai gyümölcsöskertnek az avatóján.

A novai plébánia udvarán helyet kapott kert egyedülálló, mert bár hasonló kezdeményezések vannak, de olyan génbankot, amely nemcsak több, mint száz oltványt, de komplett leírást is tartalmaz azok anyanövényeiről, eddig sehol sem alakítottak ki - mondta az ötletgazda Együtt Sikeres Nováért Egyesület elnöke, Ruzsics Milán.

Bővebben...

2011. áprilisában került sor a katolikus iskolák között rendezett "Harmatcsepp" levelezős hittanverseny középdöntőjére Zalaegerszegen. Az országos versenyben résztvevő 650 diák írásban vizsgázott. A kijavított anyagok kiértékelését követően május 20-án derült ki, hogy nagy örömünkre a Szombathelyi Egyházmegye zalaegerszegi "Mindszenty József Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium" intézményét a zalatárnoki 3. osztályos Baki Florentin  és a zalaszentgyörgyi 4. osztályos Császár Amina képviselheti a 2011. május 28-án délelőtt megrendezésre kerülő országos döntőben a Pest határában lévő Pécelen.

Bővebben...

2011. május 28-án került megrendezésre Gellénházán a 2011-es Zalai Művészeti Fesztivál. Nagyon sok szép előadást láthattak az érdeklődök a bemutatkozásra és minősítésre érkezett különböző zalai csoportoktól.

Bővebben...

Hungarian Chinese (Traditional) Croatian English French German Italian Slovak Slovenian

BONUM TV

Idöjárás

Felhőkép

Egyes tartalmak megtekintéséhez az Acrobat Reader innét szabadon letölthető!

Keresés


Copyright © 2008-2014. All Rights Reserved.